SEGON PARTIT DE PRETEMPORADA DELS VETERANS

 

 

Un començament de partit molt dolent condemnen al veterans a Alcover

Segon partit de pretemporada i segona derrota dels veterans Montblanquins en un partit marcat pel mal començament dels nostres que veuen com un Alcover mes fet com equip els i passa pel damunt amb 4 gols en nomes mitja hora. A partir d’aquí el partit s’iguala i els nostres es comencen assemblar a l’equip que tots coneixem.

El llastre es massa gran amb tota una segona meitat per disputar però no per aquest motiu els Montblanquins abaixen el cap, el joc es molt mes fluid i en tenen varies ocasions per inaugurar el marcador , això no pot ser i amb dos gols mes per part dels locals deixen el marcador final amb aquest contundent 6-0 final.

No podem dir que es resultat no es just , però potser el factor psicològic del resultat en contra juntament amb una mica de mala sort fan que sigui exagerat pel vist damunt del terreny de joc. De totes formes l’important en aquests casos es saber rectificar i aprendre dels errors ,i per descomptat que ni de bon tros la diferencia entre aquests dos equips que es veuran les cares a la competició que començarà d’aquí a ben poc es la que reflexa aquest resultat.

Es pot dir que es veuen dos partits totalment diferents un des el minut 1 fins al 30 en que l’equip local juga amb una marxa mes que els nostres i l’altra des el minut 31 fins al final en que l’equip es posiciona millor i serena el seu joc igualant les forces contra un rival que serà de ben segur dels millors del grup B.

Recordem que diumenge es juga l’últim partit de pretemporada en plena festa major contra el Valls a les 6 de la tarda en el que serà el V MEMORIAL JOAN RAMON DULCET , una vegada mes els nostres retran homenatge a l’ex jugador i estimat company.

Al mateix temps els veterans s’han acollit a la campanya d’ajuda que organitza l’associació AFANOC per als nens amb càncer amb el lema POSA’T LA GORRA i que per qui vulgui seran a les instal·lacions del club en el transcurs del matx .

RECORDEU , US HI ESPEREM A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

VETERANS ALCOVER………………………………………6

VETERANS C.F MONTBLANC…………………..0

 

VAN JUGAR : LLORT , PEKE , FARRAN , ADRI , XARLY , SAMU , M.ANGEL , IGNASI , PIRI , RAMIS I JAVI ROMERO.

TAMBE: MOISES , JORDI , DIEGO , DAVID , SALINAS I ALBACETE

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *