V MEMORIAL JOAN RAMON DULCET

V MEMORIAL JOAN RAMON DULCET INCLOS DINS DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR 2017.

ULTIM PARTIT DE LA PRETEMPORADA AMB DERROTA CONTRA UN DELS MILLORS EQUIPS DE LA COMPETICIO

 

Com cada pre-temporada es mira de buscar un rival adequat al que suposa retre homenatge al nostre ex company Joan Ramon , ell era un jugador molt competitiu , per tant els rivals son de màxima exigència . En aquest cas el rival son els veterans de la U.E VALLS , vells coneguts i que tenen un dels millors equips de la lliga de veterans en que estan competint els nostres.

Amb 18 jugadors disponibles els de la conca surten a donar una bona imatge i si mes no aconseguir una victòria en aquesta pretempoprada i agafar moral per començar la lliga que recordem esta previst que sigui el cap de setmana del 23/24 de setembre. Tal com vam dir la setmana passada la plantilla s’havia acollit a la campanya contra els nens amb càncer de l’AFANOC i per tant tots els components portaven la seva gorra de col·laboració tal com es pot veure a la foto.

Desprès del corresponent minut de silenci amb la prèvia sacada d’honor per part de l’Igor , fill petit d’en Joan Ramon i els seus familiars a la grada comença el partit.

El partit es juga tot i ser setembre amb vent i això dificulta una mica el joc de tots dos conjunts , s’ha de dir que l’ igualtat es la tònica dominant durant tot el matx. El primer gol no arriba fins passada la mitja hora de joc, en una jugada desafortunada que acaba entrant dins la porteria defensada per l’Oscar. Els nostres tenen alguna altra oportunitat però s’arriba al descans amb aquest parcial desfavorable de 0-1 i amb tota una segona meitat per jugar.

Els primers 20 minuts dels nostres son molt bons i fruit d’aquest joc s’aconsegueix empatar desprès d’una falta directe que val al pal i el refús es aprofitat per en Pau . A partit d’aquí les forces es tornen a igualar, però faltant 20 minuts els Vallencs es tornen a avançar en el marcador. El partit esta trencat però el resultat ja no es mou. En definitiva , potser el mes just haguera estat un empat. L’ imatge de l’equip a estat esplèndida i això es amb el que ens quedem.

Destacar l’esportivitat dels dos equips i donar les gracies als veterans de Valls per ser amb nosaltres en un dia tan especial per la plantilla. També al club i l’ajuntament per la seva col·laboració però sobretot a la família d’en Joan Ramon per ser-hi present.

 

VETERANS C.F MONTBLANC………………………………….1

VETERANS U.E VALLS………………………………………………2

 

VAN JUGAR : OSCAR , PIRI , JORDI , M.ANGEL , GIO , TAMUDO , IGNASI , PAU , PITU , RAMIS I DIEGO.

TAMBE: PEKE , JAVI ROMERO , SAMU , LLORT , XARLY , TISO , ALBACETE.

 

GOLS : PAU.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *