DERROTA INJUSTA

 

DERROTA INJUSTA DELS NOSTRES A CONSTANTI

 

   Els Montblanquins es presenten a Constantí amb 15 jugadors disponibles per jugar en un camp que sempre a sigut favorable en quan a resultats, però amb la certesa de que no serà gens fàcil emportar-se els tres punts en joc.

   Els dos equips venen de guanyar els seus respectius partits en la primera jornada i es preveu un matx igualat i per tant no val cap mena de relaxació. En un començament de partit molt igualat i sobretot de tanteig ,els Montblanquins decideixen fer un pas endavant per mirar de sorprendre al contrari , tant es així que es comencen a tindre ocasions però la pilota no vol entrar . Els locals son un equip que juga i deix jugar i no val a badar ja que en qualsevol contra pot arribar la sorpresa. AL final s’arriba al descans amb empat a cero i amb la sensació de que a faltat algun golet.

   La segona meitat es molt trencada i això no afavoreix als nostres i mes quan al minut 65 arriba el primer gol dels locals . A partir d’aquí, els de la conca passen a una defensa de tres per mirar d’empatar però no hi ha un domini clar de la situació, amb pèrdues de pilota e indecisions en la passada. La situació encara es fica mes de cara quan a un quart per acabar, el Constantí es queda amb deu homes . Finalment, aquest fet no es tan decisiu i en una contra molt ben portada a les acaballes del, partit arriba el segon que sentencia totalment el matx.

Tot i la derrota, que creiem no es justa pel vist damunt del terreny de joc , no volem treure mèrits a un Constantí que a sapigut jugar les seves cartes , ni tampoc retreure res a un Montblanquins que han lluitat fins al final per poder capgirar el marcador. De vegades la pilota no vol entrar i les sensacions en quan al joc desenvolupat son molt positives.

Ara toca pensar en el pròxim i complicat rival , L’altafulla diumenge a les 12 al complex esportiu Josep Gomis.

 

VETERANS CONSTANTI ……………….2

VETERANS C.F MONTBLANC………….0

 

VAN JUGAR : LLORT , ALBACETE , FARRAN , BOIX , SAMU , PITU , M.ANGEL ,IGNASI , PIRI, DIEGO , RAMIS.

TAMBE: OSCAR , PEKE, JAVI ROMERO , JORDI .

 

GOLS :

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *