BON PRIMER PARTIT I VICTÒRIA.

CRÒNICA DE L’EQUIP INFANTIL

 

DATA                                                                                                                                             07-10-17

Equips:  C.F. Montblanc 4 – Mas Pellicer 1

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Joel Oliva, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Issouf, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Álex

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                    Oriol Sans

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va iniciar el passat dissabte el campionat de lliga. Aquest any l’equip és bastant renovat respecte a l’any passat, on hi ha jugadors que ja hi eren la temporada passada però també amb moltes incorporacions, ja siguin de jugadors que provenen de l’aleví que aquest any ja són infantils, o nous jugadors que s’han incorporat al club aquesta temporada. Tots plegats amb moltes ganes de fer una gran temporada i sobretot de fer un gran equip entre tots!

 

El primer partit va ser a casa enfront del Mas Pellicer. L’equip després de realitzar pretemporada i posar-se a punt per l’inici de la lliga, esperaven amb ganes el debut al campionat.

 

El partit va començar amb iniciativa del joc per part dels montblanquins, ja que volien jugar la pilota i buscaven la porteria contrària des del primer minut. A vegades es precipitaven pel fet que tenien molta possessió i hi havia massa conducció al mig del camp i no acabaven d’arribar amb perill. Al minut 22, després d’una gran passada a l’espai, Aleix controlava amb el pit i amb un potent xut establia l’1-0. Van haver-hi més ocasions però no van entrar i es va arribar amb aquest resultat a la mitja part.

 

Ja a la segona part, el Montblanc va corregir certs aspectes que van haver-hi a la primera part i el joc va ser més ràpid, ja que la pilota anava d’un costat a l’altre i dificultava al rival quan havia de defensar. Al cap de 10 minuts d’aquesta part, Álex marcava després d’un xut ajustat al pal. Els minuts passaven i el domini era total. Van haver-hi jugades aïllades per part del rival, però entre la tasca defensiva de tot l’equip i dels porters, van evitar qualsevol ocasió de perill. En els últims 10 minuts de partit es van marcar tres gols. El 3-0 el va posar Aleix amb un xut creuat. Pocs minuts més tard, l’equip rival va aprofitar un contraatac i va marcar el 3-1. Ja a l’últim minut, una pilota rebutjada a l’àrea Issouf l’aprofitava i posava el definitiu 4-1 al marcador.

 

Bon primer partit de tot l’equip, ja que es van veure bones intencions de joc, on l’equip volia jugar la pilota i buscava bones combinacions per arribar a la porteria contrària a partir d’associar-se entre els companys. Ara toca treballar durant la setmana per preparar el pròxim partit, que serà diumenge a les 12:00 al camp de la Salle de Reus. Felicitats nois, a seguir així!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *