L’ESTRATÈGIA CONDEMNA ALS MONTBLANQUINS

 

CLUB FUTBOL MONTBLANC CRÒNICADEL’EQUIP  BENJAMÍ

Hora i Data: 10:30h de . …..8./10/2017
Equips: . MONTBLANC vs La Salle Reus
Camp: Municipal  Josep Gomis
Jugadors Convocats: Joel Requena, Iker Rosal, Jordi Sanahuja, Jan Pérez, Sergi Besantes, Lluc Basulto, Marc Segura, J ordi Prat, Robert Sabaté, Xavier Ribas, I an Benítez i Mohuna. Entrenador/s i Delegat: Joan Soriano / Miquel Àngel Segura

Descripció del partit: L ́ESTRATÈGIA CONDEMNA ALS MONTBLANQUINS.

L ́equip Benjamí enceta la temporada a casa contra La Salle Reus, amb un equip renovat amb moltes incorporacions. Partit molt disputat e ntre dos e quips molt i gualats que e s decideix per dues j ugades a pilota parada.
Al min. 5 del partit 0-1, s ́adelanta la Salle mitjançant un corner amb jugada d ́estratègia molt ben definida . Encara,a l a primera part, e l l ocal Mohuna e mpata e l partit,1-1.

El partit continua molt igualat fins al tercer quart on la Salle Reus amb una jugada calcada al primer gol es torna adelantar, 1-2. A partir d ́aquest moment i fins al final del partit els montblanquins tenen diverses oportunitats per marcar però no acaben de definir.

El proper partit del Benjamí serà aquest dissabte 14 d’Octubre a les 12h. al camp del Falset.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *