PARTIT LLUITAT I VICTÒRIA

Equips: Pare Manyanet- Aleví “A” CF Montblanc

 

 

JUGADORS CONVOCATS:

 

Alan Renalias, Wassim Abaa, Aitor Martinez, Jordi Albacete, Arnau José Guerrero, Guillem Barco, Gerard Mateu, Biel Fernández, Aarón Cos, Unai Garcia, Francesc Quadrat.        

 

GOLS : Pare Manyanet B 3-4 CF Montblanc

 

 

GOLS CF MONTBLANC:

 

Guillem Barco (1), Jordi Albacete (1), Arnau José (2)

 

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el primer partit de Lliga contra el Pare Manyanet. Primer partit de la competició que els montblanquins afrontaven amb ganes de començar amb bon peu la temporada.

 El partit va començar amb uns montblanquins molt ben col·locats al camp , cosa que va dificultar molt la circulació de pilota de l’equip rival, obligant-lo a jugar en llarg la majoria de vegades. Fruit d’això, les nombroses recuperacions de pilota van propiciar diverses arribades clares de gol, i en més d’una ocasió mà a mà amb el porter rival. Va ser al minut 11 on el nostre porter Alan va sacar en llarg i l’Arnau José va aprofitar que els defenses de l’equip contrari estaven badant i va marcar el 0-1.

 La segona part no va començar de la millor manera pels de l’Escola, ja que van encaixar un gol molt aviat, contrastant totalment amb el partit que s’estava veient fins aleshores, ja que les millors ocasions i les més clares van córrer a càrrec dels de la Conca. Els locals estaven còmodes dins el camp i van tenir els seus minuts de glòria que van aprofitar per fer el 2-1 a favor.

 En la tercera part, després del descans, els montblanquins van sortir molt posats i es van bolcar totalment a l’atac. Hi va haver ocasions molt clares, la que més una on els de l’Escola van estellar la pilota al pal, i a la resta es van topar amb grans intervencions del porter i defenses rivals. La tercera part finalitzaria amb 2-2 on Arnau va fer un golàs amb la cama esquerra des de la frontal de l’àrea.

 A la última part, els de la Conca tot i el desgast físic que duien, van posar tota l’empenta i trobarien la recompensa amb un gol de Guillem i Jordi on van posar la calma amb un 2-4 a favor dels de l’escola.

Però els locals no es van rendir i dos minuts després van posar la por al partit ja que encara quedaven 5 minuts per finalitzar el partit. La cosa no va canviar i el CF Montblanc es va endur els primers tres punts de la lliga.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *