TOT I EL RESULTAT EL PARTIT NO VA SER DOLENT

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 

Hora i Data: 10:00h de 7/10/2017

Equips: Els Pallaresos vs U.E. Montblanc

Camp: Municipal Els Pallaresos

Jugadors Convocats: Genís, Marc P., Elna, Edu, Carles, Biel, Aleix, Nil i Marcel

Entrenador/s i Delegat: Manel, Jose

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte l’Alví ‘C’ es desplaçava al camp dels Pallaresos per disputar el primer partit de lliga. L’Aleví va plantar cara al rival durant els dos primers quarts. Dos jugades desafortunades feien pujar els dos primer gols a l’equip local al primer quart. Al segon quart l’equip local va fer el tercer que ràpidament l’Aleví ‘C’ va contrarestar amb un gol d’Edu. El nostre Aleví estava ficat dins el partit i es mostrava amb opcions, si més no, de plantar cara al seu rival. Els dos darrers quarts l’Aleví ‘C’ va abaixar la guàrdia i l’equip local va aprofitar per fer pujar el seu marcador fins a 8-1. Tot i el resultat cal dir que l’Aleví va estar dins el partit fins a la mitja part. Cal seguir treballant per seguir millorant jornada rere jornada. Ànims Aleví ‘C’!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *