GRAN PARTIT DELS MÉS PETITS

 

CRÒNICA DE L’EQUIP………..Prebenjamí………….

 

Hora i Data: 09:30h de …14…./10/2017

Equips: …Pare manyanet…….vs…..C. F. Montblanc……..

Camp: Mpal. ….Pare manyanet…………….

Jugadors Convocats: Sergi Albacete, Leyre Guardia, Martí Vilaro, Joan Grimau, Alejandro Gomez, Raul Muriana, Jordi Foguet, Marcos Gris, Roger Bel.

Entrenador/s i Delegat: Ramon Solanes i Jordi Foguet.

 

 

Descripció del partit:

 

El passat dissabte es va disputar el primer partit de lliga de l’equip més jove de l’escola, el prebenjamí contra el pare Manyanet de Reus. Els de la conca vam començar una mica adormits, ja que es jugava a les 9:30 del matí. Al minut 3, l’equip local ens va fer gol en una contra que va començar per una pèrdua de pilota nostre. L’equip va reaccionar aviat, quan al minut 5, Marcos, després d’una bona jugada va posar l’empat al marcador. 2 minuts després, Sergi, amb un xut de la frontal va posar el 1-2. Llavors es va acabar la primera part.

La segona part va ser molt igualada fins que, al minut 19, en una jugada desafortunada, l’equip rival va xutar, Martí la va parar i al rebot, Roger es va fer un autogol.

A partir d’aquí, els montblanquins vam dominar el partit. Just començar la 3a part, Roger va fer una gran jugada en la qual ell mateix la va culminar amb gol. 3 minuts després, Marcos va recuperar la pilota quedant-se sol davant del porter, i ell mateix va culminar la jugada posant el 2-4 al marcador. Al minut següent, Leyre també va efectuar una gran pressió i va recuperar la pilota i després de fer una paret amb Marcos, entre ella i Raúl van posar la pilota al fons de la xarxa. Llavors, 3 minuts més tard, Marcos va fer el seu 3r gol després d’una gran jugada col·lectiva.

A la última part, el partit es va calmar, però Raúl va posar la cirereta al pastís amb un últim gol, on va culminar una jugada enredada a dins l’àrea. Gran partit dels Montblanquins!! A seguir lluitant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *