MAL PARTIT DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                             15-10-17

Equips:  La Salles Reus 9 – C.F. Montblanc 0

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Joel Oliva, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Issouf, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem i Liam

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Sans

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil es va desplaçar el passat diumenge a Reus per disputar el segon partit de lliga enfront de la Salle. S’esperava un partit complicat però els montblanquins es desplaçaven amb ganes de realitzar un bon partit.

 

Només començar es va veure quin equip estava posat al partit i que va sortir amb més intensitat. Els montblanquins van iniciar el partit amb nervis i amb poc ritme de joc, fet que va provocar que al cap de dos minuts els locals ja van marcar l’1-0. Pocs minuts més tard, en una bona combinació de joc el Montblanc va tenir una clara ocasió, però el porter va estar atent i va aturar el xut. A partir d’aquí, el domini del joc va ser total dels locals i així van arribar fins a quatre gols més abans de la primera part.

 

S’esperava una reacció de cara a la segona part i al principi va seguir la mateixa tònica, els montblanquins defensant i buscant alguna ocasió a l’esquena de la defensa rival i els locals volent la pilota i provocant perill per les bandes. Amb els minuts van arribar els altres gols dels locals, un de penal i els altres de jugades. El Montblanc va tenir un gol que va ser anul·lat dubtosament per fora de joc i també alguna ocasió puntual que no va acabar en gol.

 

Partit totalment diferent del de la primera jornada, on el joc i la intensitat de l’equip no es va veure reflectit en cap moment del partit. Esperem que ens serveixi per millorar i que tornem a mostrar el joc i l’equip que som el pròxim dissabte a casa. Ànims nois, a treballar durant la setmana i realitzar un bon partit com vosaltres sabeu!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *