PARTIT CONTROLAT DES DEL PRIMER MOMENT

Equips: Aleví “A” CF Montblanc- Falset Esportiu B

JUGADORS CONVOCATS: 

Alan Renalias, Wassim Abaa, Aitor Martinez, Jordi Albacete, Arnau José Guerrero, Guillem Barco, Gerard Mateu, Biel Fernández, Aarón Cos, Unai Garcia, Francesc Quadrat, Fedi Belkhader.

GOLS : CF Montblanc 13-1 Falset Esportiu

GOLS CF MONTBLANC: 

Guillem Barco (2), Jordi Albacete (1), Arnau José (3), Gerard Mateu (1), Fedi Belkhader(3), Aarón Cos(1), Unai Garcia (1), Aitor Estadella (1)

CRÒNICA:

El passat dissabte l’equip Aleví “A” de l’Escola va disputar el segon  partit de Lliga contra el Falset Esportiu.  Els Montblanquins venien de guanyar el primer partit contra el Pare Manyanet mentre que l’equip rival va perdre el seu primer partit.

El partit va començar amb uns montblanquins molt ben col·locats al camp , cosa que va dificultar molt la circulació de pilota de l’equip rival, obligant-lo a jugar la majoria de vegades, cosa que va fer que els montblanquins prenguessin moltes pilotes en zona de perill rival. Els locals tenien durant les primeres dos parts el domini total de la pilota i per tant l’equip rival no tenia ocasió de fer perill als de casa.

A la mitja part els Montblanquins marxaven amb un clar 4-0 a favor i per tant el partit més que controlat.

En la tercera part, després del descans, el Club Futbol Montblanc no afluixava i seguia generant ocasions i en la tercera part van marcar quatre gols més que feien que el Falset baixés els braços i és desanimés totalment.

A la última part, els de la Conca,  ja amb el partit guanyat van disfrutar del joc sense cap mena de pressió  i van voler ampliar el marcador, i així va ser el partit va acabar amb un resultat de 13-1 a favor, una golejada, cal destacar que l’equip de casa va ser superior en tot moment i va saber controlar el partit en tot moment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *