SEGON PARTIT DE L’ALEVI BLAVISMEC

Hora i Data: 11:45h de 14/10/2017

Equips:U.E. Montblanc vs U.D. Torredembarra

Camp: Municipal Montblanc

Jugadors Convocats: Aleix R., Genís, Marc P., Carles, Biel, Aleix B., Nil, Marcel

Entrenador/s i Delegat: Manel, Jose

 

 

Descripció del partit:

 

Aquest dissabte l’Aleví ‘C’ es disposava a enfrontar el segon partit de lliga, aquest cop tocava jugar contra la U.D. Torredembarra. El partit no va començar gens bé pel nostre Aleví. A la primera jugada un error dels nostres feia pujar el 0-1 al marcador. A la jugada següent l’àrbitre va xiular un penal a favor de l’equip local. Aleix va se l’encarregat de xutar-lo amb la mala fortuna que la pilota es va estavellar al pal.

L’Equip es va desmotivar i a la mitja part ja perdien per 0-5, tot i que molts dels gols visitants van ser gràcies a errades dels locals. A la mitja part els jugadors van sortir a disfrutar i a donar-ho tot i es va poder veure un equip més entregat i amb moltes més ganes de jugar a futbol. Vam poder veure bones jugades i triangulacions. Finalment el resultat va ser de 0-7 a favor de la U.D. Torredembarra. Ànims Aleví ‘C’ que anem pel bon camí!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *