SEGON PARTIT, SEGONA VICTÒRIA

At. Montroig – 2

Juvenil C.F. MONTBLANC – 4

Àrbitre: Ferran Suarez Gimeno

JUGADORS CONVOCATS: Peke, Oriol, Ermen, Guillem, Lopez, Edgar, Dani, Moya, Eric, Alex i Juanjo. També: Esteve, Guifre, Roger, Ferran, Sans i Biel.  

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

Gols : 0-1 (08’)ERIC, 1-1 (09’), 2-1 (13’), 2-2 (40’) GUIFRE, 2-3 (47’) BIEL (penal), 2-4 (88’) ERIC.

CRÒNICA:

El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven a Mont-roig, per tal de disputar el segon partit de lliga, d’on van tornar amb la segona victòria de la temporada.

El jugadors del C.F. Montblanc van començar molt bé l’enfrontament, triangulant amb fluïdesa i arribant amb clares oportunitats a la porteria local i ja en el en minut 8, Eric acabava amb un xut creuat una bona jugada col·lectiva que feia pujar el primer gol al marcador. En la jugada següent eren els locals els que sorprenien als de la Conca, un passada llarga a l’esquena de la defensa l’aprofitaven per a posar l’empat al marcador i pocs minuts, en el 13,  desprès una jugada similar s’avançaven marcant el 2 a 1.

Els montblanquins van quedar una mica descol·locats i els locals dominaven el joc amb un futbol molt directe del que es van encomanar els joves jugadors montblanquins, però poc a poc van tornar a agafar el ritme dels primers minuts i van tornar a fer-se amb el domini de la pilota.

El gol de l’empat es va fer esperar, tot i les opcions, i no va arribar fins al minut 40 quan Guifre resolia dins l’àrea una jugada desprès d’un llançament de corner. 

La segona part va començar amb un penal a favor dels montblanquins en una falta sobre Ferran quan era a punt de rematar. El penal l’executava Biel que no donava opcions al porter local. Els montblanquins amb el marcador a favor van dominar el joc durant tota la segona part i les diferències podien haver estat mes amplies però mancava encert en els metres finals. El gol de la sentencia no va pujar al marcador fins al minut 88 quan Eric resolia una ràpid contracop amb un xut creuat per sota el porter local.

Aquesta setmana l’equip juvenil jugarà dissabte a les 17:00 al camp municipal contra l’Hospitalet de l’Infant, que es el líder del grup.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *