SEGONA DERROTA

DERROTA INJUSTA DELS VETERANS ALS PALLARESOS

 

Segona derrota dels veterans en la que sembla que serà la lliga de veterans mes competida que s’ha vist mai . Resultats sorprenents i molta igualtat, en una lliga cada vegada mes competitiva .

Els nostres després de tres temporades sense fer-ho , visiten el camp d’un dels equips a priori forts del grup B , es tracta del Pallaresos , que encara no coneixen el que es perdre i encapçalen la classificació.

Els montblanquins tot i presentar diverses baixes importants , poden confeccionar un equip per competir i mirar de treure quelcom de positiu.

De seguida es veu que serà un partit igualat en tots els aspectes , els locals es basen en un joc molt intens en un camp de reduïdes dimensions i a mes disposen de 20 jugadors per poder fer constants rotacions. Els nostres estan jugant a un gran nivell defensiu i sorprenen als locals amb algunes ocasions de gol . Al minut 35 es lesiona l’Ignasi i aquest fet condiciona una mica l’alineació. El fet es que l’equip segueix jugant igual de be i s’arriba la descans amb empat a cero.

La segona meitat es també molt igualada però potser mes trencada fet que beneficia als del Tarragonès , tot i així al minut 60 un clar penal a favor pot significar el primer gol dels Montblanquins . Peke vol ajustar massa la pilota i surt fora per ben poc , no passa res , l’equip per sort aquest any no es desanima i segueix igual pressionant a dalt i plantant cara en tot moment.

La llàstima es , com sempre en el mon del futbol que al minut 85 , quan ja tothom espera l’empat un desafortunat penal en contra significa el gol i la victòria final per l’equip dels Pallaresos.

En definitiva tot i la derrota , tornem a repetir i supér important , molt bones sensacions les que a donat l’equip en tot moment , i a seguir treballant que amb aquesta actitud i joc els resultats vindran per si sols.

De moment ara toca pensar amb el rival sempre incòmode , el Pont diumenge al Josep Gomis a les 12 del migdia.

 

 

 

 

VETERANS PALLARESOS………………………….1

VETERANS C.F MONTBLANC…………………..0

 

VAN JUGAR : LLORT , SAMU , FARRAN , TAMUDO , DAVID , GIO , PAU , IGNASI , PIRI , DIEGO I SALINAS.

TAMBE: BOIX , PEKE , JORDI.

 

GOLS :

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *