BON PARTIT A CASA I VICTÒRIA

DATA                                                                                                                                             21-10-17

Equips: C.F. Montblanc 4 – Unió Astorga 2

Jugadors Convocats: Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Thierno, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Álex, Wassim i Liam

 

Entrenador i Delegat: Héctor González Márquez

                                   Oriol Sans Perdigon

 

 

Descripció del partit:

 

L’equip infantil va rebre dissabte passat la visita de l’Astorga en la jornada tres del campionat de lliga. Els montblanquins volien refer-se de l’anterior partir i canviar l’actitud i imatge mostrada la setmana passada. Per això, venien amb moltes ganes de realitzar un gran partit i de demostrar el que saben fer.

 

Només començar el partit ja es va veure un equip amb ganes de guanyar i amb una intensitat molt elevada. Els montblanquins van sortir des del primer minut a pressionar a dalt, sense deixar jugar fàcil a l’equip contrari i robant la pilota a camp contrari. El primer gol va arribar en un córner, on després d’una jugada en curt va acabar la pilota al segon pal i Thierno va rematar de cap, establint l’1-0. A la següent jugada, després d’una gran combinació per banda, Joel. H. va arribar a línia de fons i va realitzar una passada enrere que Roca va empalmar per posar el 2-0. El joc continuava sent de total domini del Montblanc, que era qui portava el ritme del joc i la possessió. En una gran combinació al mig del camp, la pilota acabava a l’espai per Aleix que davant del porter no perdonava i establia el 3-0. Quan ja restaven 5 minuts per finalitzar la part, els montblanquins es van relaxar i van rebre dos gols, posant el 3-2 al marcador abans d’arribar al final de la primera part.

 

La segona part va començar una vegada més amb el Montblanc molt posat al partit, dominant el joc i el ritme. Al poc de començar, Aleix va tenir una nova ocasió, on després d’una passada a l’espai la tornava a controlar i definia al pal establint el 4-2. Els minuts anaven passant i les ocasions per part del Montblanc van ser elevades, però ja no van marcar cap gol més. Els visitants van disposar de dues ocasions molt clares, però entre el gran treball defensiu dels defenses i una gran parada de Seraj, van evitar que marquessin gol. Així es va arribar al final del partit, amb resultat de 4-2 a favor dels montblanquins.

 

Partit molt complet de tot l’equip, on per sobre de tot es va veure aquell canvi que esperàvem respecte a la setmana passada. Hi va haver una gran intensitat durant tot el partit, sobretot en els primers vint minuts de cada part, on es va realitzar un gran joc col·lectiu, combinant ràpidament i generant un bon joc. Felicitar a tot l’equip pel gran treball defensiu i ofensiu i sobretot per l’actitud, ja que treballant en equip i amb ganes sabeu demostrar tot el que sabeu. Ara a treballar durant la setmana i preparar el següent partit al camp de l’Hospitalet. Felicitats nois, a seguir així!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *