BONA PRIMERA PART PERÒ DERROTA

22/10/2017

CFMontblanc 0 vs Riudoms 5

 

Titulars: Brandon, Harry, Pol,Roger, Eric,Yasser, Arnau , Ian, Tomas , Joel Roca i Aleix

Suplents: Gerard, Montes, Moha

Entrenadors i Delegat: Dani Martin i Salva Blanco

 

El cadet montblanqui jugava a casa per segona jornada consecutiva , reben un dels equips que havia sumat tots els punts disputats fins aleshores el Riudoms.

En la primera part es veuria un partit molt igualat on hi hauren ocasions pels dos equips. El gol arribaria pero per part dels visitants en una pilota a l’esquena de la defensa local per fer el 0-1. A rans d’aquet gol es trencaria el partit i es podrien veure ocasions a les dues porteries.

Amb el 0-1 es reanudaria la segona part on el partit seguia amb la mateixa tonica, anadas i tornades i ocasions a le dues ocasions. En el pas dels minuts els montblanquins baixaven fisicament i els visitants agafarien mes control de pilota , arriban amb molt mes perill a la porteria local. En el minut 20 arribaria el 0-2 de penalti. A rans d’aquet gol els locals afluxarien minuts que aprofitarien els visitants per fer 3 gols mes i tancar el marcador amb el 0-5 final.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *