GOLEJADA CONTRA EL PONT

GOLEJADA DELS VETERANS AL JOSEP GOMIS CONTRA EL PONT

 

Hem de tirar enrere fins la temporada 2014-15 ,mes concretament la jornada 5, per veure un resultat tan abultat a favor dels veterans de la Conca en un partit disputat al Josep Gomis, el rival, el mateix, el Pont d’Armentera, el resultat llavors 7-3 , aquest passat diumenge 6-1.

Amb un a convocatòria de 18 jugadors, fet també com el resultat inusual en les ultimes temporades, ajuda a poder fer rotacions sense que l’equip noti els canvis , jugant a un fort ritme que ofega totes les possibilitats d’un Pont , tot s’ha de dir bastant fluixet.

El parcial de 4-0, amb un hard-trik de Ramis inclòs a la primera part amb el vent en contra ajuda a que el resultat final sigui aquest escandalós 6-1.

Els jugadors Montblanquins poc a poc comencen a dominar tots els aspectes dels joc traient la pilota des el darrera amb molta seguretat i obrint el camp a les bandes per començar a crear ocasions de gol. El primer gol al minut 15 aproximadament ajuda encara mes a jugar amb tranquil·litat fet que condiciona el domini total de la situació. Les rotacions ajuden a no baixar el llisto als 25 minuts el resultat ja es de 2-0. El rival nomes crea perill en algun tímid contratac o amb alguna pilota llarga amb l’ajuda del vent a favor. Al final 4-0 i amb tota un a segona meitat per jugar.

Tot i així encara que sembli sorprenent i el domini de la situació sigui encara dels Montblanquins , no es juga igual i es tenen uns minuts dolents que aprofiten els del Pont per marcar el seu golet. A partir d’aquí els nostres tornen a despertar i marquen dos gols mes que sentencien el matx quedant encara 10 minuts.

Poca cosa mes a dir, tres punts mes ,segona victòria e imbatibilitat a casa dels nostres que son el fet diferencial respecte a altres temporades en que costava arrancar , s’ha de dir també que les derrotes fora de casa han sigut a camps complicats i amb resultats molt ajustats. No cal anar mes lluny ja que els de la Conca juguen dema a un camp que no els a sigut massa favorable en les ultimes temporades , l’Hospitalet de l’Infant.

 

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………………6

VETERANS PONT ARMENTERA………..…………………..1

 

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , JORDI , FERRAN , XARLY , PITU , PAU , IGNASI , PIRI , RAMIS I SALINAS.

 

TAMBE: OSCAR,PEKE,SAMU,M.ANGEL,BOIX,ALBACETE I DIEGO.

 

GOLS : RAMIS (3),SAMU (2), M.ANGEL.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *