JA HA ARRIBAT LA VICTÒRIA

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 Hora i Data: 12:00h de 21/10/2017

Equips: C.F. Constantí vs U.E. Montblanc

Camp: Municipal »La Coma» Constantí

Jugadors Convocats:

Aleix R., Genís, Marc, Carles, Biel, Aleix B., Nil, Marcel, Edu i Joan

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 

Descripció del partit:

 

Aquest dissabte l’Aleví ‘C’ es desplaçava al camp del C.F. Constantí en busca de la primera victòria de la temporada. El partit va començar força bé per l’Aleví que als primers minuts marcava el primer gol d’una jugada d’estratègia de córner, l’autor Aleix Blavi. Amb aquest resultat i amb un molt bon futbol per part dels nostres jugadors es va arribar al final del primer quart. Al segon quart van seguir jugant a un molt bon nivell de futbol i això va fer que anés pujant el marcador fins a 0 a 3, a favor del nostre Aleví. Edu i Carles en van ser els autors. A la represa del tercer quart Carles tornava a marcar i feia pujar el 0 a 4 que seguidament l’equip local va respondre fent el 1 a 4. El nostre Aleví seguia fent un bon futbol i els gols van anar pujant al marcador, Carles en tres ocasions més va fer pujar el 1 a 7 definitiu al marcador. Molt bon partit del nostre Aleví que es va emportar els tres punts del Municipal ‘La Coma’ de Constantí. Enhorabona Aleví ‘C’ i a continuar treballant que encara queda molt per fer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *