PARTIT CONTRA EL LÍDER

 

CRÒNICA DE L’EQUIP……Prebenjamí………………

 

Hora i Data: 12:00h de …21…./10/2017

Equips: …..C. F. Montblanc…2..vs…5…U. D. Salou…….

Camp: Mpal. ………Montblanc………..

Jugadors Convocats: Martí Vilaró, Sergi Albacete, Jordi Foguet, Joan Grimau, Leyre Guardia, Marcos Gris, Roger Bel, Raul Muriana, Quim Sousa.

Entrenador/s i Delegat:

Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat diumenge es va jugar al municipal Josep Gomis el partit corresponent a la tercera jugada de lliga de l’equip prebenjamí. Va ser un partit atípic pels petits, ja que era el primer partit que jugàvem en diumenge i feia molt de vent. El fet de jugar contra el líder, va propiciar a que els montblanquins sortissin amb la mentalitat que perdrien.

 Al començar el partit, estava tot bastant igualat, fins que amb un malentès entre el porter i el defensa dels locals va donar lloc al 0-1. Poc després va venir el 0-2 després d’una sacada de banda en el qual no vam treure la pilota correctament. Aquí l’equip va despertar i va evitar més gols.

 Al iniciar la segona part, un contraatac al primer minut de joc va significar el 0-3. L’equip va saber reaccionar, i Sergi va fer el 1-3 amb un bon xut de la frontal. Aquí vam aguantar el resultat i vam generar bones ocasions. Llàstima que no entrés cap més gol a favor.

 A la tercera part, l’equip visitant va fer gol aprofitant un rebot. Llavors, una altre vegada, l’equip Montblanquí va arribar més vegades a porteria sense sort.

 A la última part, l’equip visitant va fer el seu últim gol aprofitant una pèrdua de pilota nostre. 1 minut més tard, Roger va fer l’últim gol del partit després d’una gran passada de Sergi. Resultat final 2-5. S’han de millorar coses però s’ha de seguir endavant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *