SEGUEIX LA BONA DINÀMICA DE L’EQUIP

CRONICA DE L’EQUIP : Aleví “A”

DATA : 22-10-2017

 Equips: Vilaseca — Aleví “A” CF Montblanc

 

 JUGADORS CONVOCATS:

 

Alan Renalias, Francesc Cuadrat, Wassim Abba, Arnau José, Guillem Barco, Jordi Albacete, Marçal Benet, Aitor Martinez, Fedi Belkhader, Unai Garcia, Gerard Mateu, Biel Fernández.

 

GOLS : Vilaseca 1 – 7 CF Montblanc

 GOLS CF MONTBLANC:

 Aitor Martínez (1), Guillem Barco (2), Jordi Albacete (1), Gerard Mateu (1), Biel Fernández (1), Wassim Abba (1).

 CRÒNICA:

 

El passat diumenge l’equip Aleví “A” de l’Escola es va desplaçar a Vilaseca per tal de disputar el partit corresponent a la 3a Jornada de Lliga. Després de dues victòries en les anteriors Jornades els montblanquins afrontaven el partit amb ganes de seguir en la bona dinàmica.

 El partit va començar amb els dos equips bastant imprecisos però també bastant conservadors no arriscant en excés on es van veure molt poques ocasions i hi va haver moltes disputes de pilota i segones jugades. De fet, el marcador inicial no es va moure i es va arribar al final del primer temps amb el resultat de 0-0.

 En la represa del joc, ja en la segona part, els de l’Escola van començar a dominar el partit i es van anar acostant perillosament a porteria rival. S’avançarien al marcador els montblanquins gràcies a un gol d’Aitor després d’aprofitar un rebot dins de l’àrea rival. Poc després, Guillem faria pujar el 0-2 en rematar de “volea” un córner servit per Jordi Albacete, resultat amb el qual s’arribaria al equador del partit.

 En la tercera part, els de l’Escola ampliarien la seva avantatja al marcador amb un gran gol de Jordi Albacete en un xut llunyà de falta directe. Poc després els locals retallarien les distàncies al marcador amb un gol en una contra mal defensada pels de la Conca. Tot i així, el tercer temps finalitzaria amb el resultat de 1-4, ja que Gerard Mateu va recollir una centrada d’Unai introduint la pilota a la xarxa rival.

 Finalment, en la última part els montblanquins culminarien el partit amb 3 gols més, a càrrec de Guillem Barco amb una nova “volea” en un servei de córner, Biel Fernández després d’una centrada de Marçal Benet a boca de gol, i finalment Wassim Abba amb un xut llunyà, establint el definitiu 1-7 al marcador.

 Partit complet, on al principi va costar molt arrencar, però que els montblanquins van saber controlar i es van acabar imposant en joc, actitud i control en tot moment. Felicitats nois, toca mantenir el nivell i no decaure. Bona sort i a pel pròxim!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *