UN MARCADOR QUE NO REFLEXA EL QUE VA PASSAR

 

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 3ª Jornada (21- Octubre-2017)

 

 

Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

C.E. Hospitalet Infant – 4

Àrbitre: Alberto Kuedi Malonga

 

JUGADORS CONVOCATS: Peke, Sans, Ermen, Manel, Lopez, Guillem, Edgar, Dani, Biel, Unai i Eric. També: Oriol, Guifre, Paris, Marc, Alex i Juanjo.

Entrenadors: Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 0-1 (28’), 0-2 (26’), 0-3 (61’), 0-4 (85’).

 

CRÒNICA:

 

El passat dissabte l’equip juvenil del C.F. Montblanc rebia a L’Hospitalet de l’Infant, el que era líder del grup. El partit no va tenir un clar dominador del joc però si en el resultat, en el que els visitants es van imposar clarament.

 

Els montblanquins van començar força bé el partit, es van posicionar bé sobre el terreny de joc i no deixaven arribar als visitants a la seva porteria, però en el camp contrari passava exactament el mateix, els montblanquins no trobaven la manera de triangular i arribar a la zona de finalització. Els dos equips es mostraven molt respectuosos i cap dels dos oblidava l’aspecte defensiu per no donar opcions al rival.

 

El minut 28 els visitants aconseguien el primer gol, va ser en el llançament imparable d’una falta directa, la pilota entrava per l’escaire dret del porter montblanquí i sense temps per a reaccionar una nova falta a la frontal de l’àrea permetia als de l’Hospitalet posar el 0 a 2 al marcador. Un llançament gairebé calcat superava la barrera i entrava ajustat al pal dret. El cop moral va ser molt dur per al montblanquins que van veure com els dos únics xuts a la seva porteria acabaven amb gol.

 

L’àrbitre del partit tampoc ajudava, es mostrava molt permissiu amb el joc dur dels visitants i deixava córrer moltes jugades sense xiular el que es podien considerar faltes. Els minuts que restaven de la primera part van acabar passant amb molt joc al mig camp sense clares oportunitats de gol.

 

La segona part va començar amb els montblanquins amb ganes de buscar l’empat però la dinàmica va ser la mateixa, volien però trobaven la manera de triangular al mig camp. Els visitants van sentenciar el partit en el minut 61, quan aprofitant una errada defensiva en un contracop, marcaven el 0 a 3.

 

Tot i l’advers resultat i jugar amb un jugador menys, els montblanquins no van deixar-se anar i van continuar treballant en busca d’un gol que no va arribar. En els darrers minuts els visitants aconseguien un quart gol que deixava un marcador que no reflexava el que es va veure sobre el terreny de joc.

 

El proper partit serà a Reus, aquest dissabte dia 28 a les 16:00 al camp del C.E. Astorga.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *