BONA CAPACITAT DE REACCIÓ DE L’INFANTIL

DATA                                                                                                                                             29-10-17

Equips: Hospitalet de l’Infant 3 – C.F. Montblanc 3

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Thierno, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Álex, Wassim i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez i Oriol Sans Perdigón

 Descripció del partit:

 El passat diumenge l’equip infantil es va desplaçar al camp de l’Hospitalet de l’Infant, partit on va estar marcat pel vent elevat i per la dificultat de jugar.

 El partit va començar de la pitjor manera, ja que al minut dos els locals ja guanyaven 1-0. Els montblanquins van sortir adormits i sense intensitat, fet que va provocar que els locals portessin el perill i el domini del joc en els primers vint minuts de partit i que tornessin a marcar, establint el 2-0. A partir del segon gol, el partit es va igualar més i els montblanquins van anar arribant a la porteria amb perill. Quan faltaven dos minuts, una falta gairebé al mig del camp va ser xutada fortament per Sergi i va retallar distàncies, 2-1. Així finalitzava la primera part, on els montblanquins van jugar amb un vent en contra i el resultat era molt curt.

 La segona part va començar diferent, ja que els montblanquins van sortir més posats al partit i intimidant la porteria contrària en nombroses ocasions. El joc era més al mig del camp i a la banda cap on bufava l’aire que a les àrees. En una jugada on el Montblanc estava atacant, els locals van aprofitar un contraatac i van marcar el 3-1. Però aquest gol va fer reaccionar al Montblanc, que va anar a pel partit i va guanyar en ritme i intensitat. Faltaven deu minuts i en una jugada per banda, Issouf va rebre falta dins l’àrea i l’àrbitre va xiular penal. El mateix Issouf marcava el 3-2. Llavors l’equip va creure que en la remuntada i quan faltaven dos minuts del final, Issouf va rebre una bona passada a la banda que va finalitzar amb el 3-3. Abans de finalitzar el partit, el Montblanc va disposar d’una jugada clara però el porter la va aturar. Així doncs, resultat final de 3-3.

 Partit on hi va haver de tot, ja que la primera part el Montblanc va tornar a donar una imatge similar al partit enfront de la Salle però que amb el pas dels minuts va saber millorar. Sobretot un punt clau que va ser la capacitat de reacció que van tenir encaixant el tercer gol, on van creure que podien i així va ser. S’ha anat darrere al marcador en tot el moment i s’ha treballat l’empat. A més, cal dir que amb el vent era molt difícil poder jugar. Ara a treballar per rebre la visita del Riudoms aquí a casa, dissabte a les 10:00. Felicitats nois, a seguir treballant!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *