DERROTA INCONTESTABLE AL CAMP DEL LÍDER

DERROTA INCONTESTABLE DELS VETERANS AL CAMP DEL LIDER

 

Nomes veient el resultat ja es poden treure conclusions de com va anar el partit dels veterans Montblanquins al camp de l’Hospitalet ,líder del grup B .

Es un camp que no es propici pels nostres ja que en les dues anteriors visites també s’havia perdut clarament. S’avisa prèviament al començament del matx de la perillositat o millor dit dificultat del rival. Es un equip que a mes de tindre qualitat , imprimeix als seus partits, sobretot els que juga al seu camp, un ritme molt alt de joc ,per aquest motiu l’ intensitat i la concentració te de ser màxima des el minut 1 fins al final . Això no es compleix i el resultat es evident.

Els nostres son superats una vegada i altra tant en defensa com en atac , no es troba cap via de sortida a la forta pressió dels jugadors locals i els gols van caient un darrera l’altra fins arribar a aquest parcial de tres a cero al descans que pràcticament deix sentenciat el matx.

La segona meitat serveix per mirar de contrarestar d’alguna manera el joc d’uns jugadors de l’Hospitalet que sembla que estiguin atot arreu, en part s’aconsegueix però amb dos gols mes el resultat final es aquest contundent 5-0 .

En definitiva poques concussions es poden treure d’un partit dolent dels nostres contra potser el millor equip del grup. Aquest cap de setmana no es juga i toca treballar de valent perquè això no s’atura , ja que el pròxim rival es l’Alcover , que recordem ja va guanyar en pretemporada als Montblanquins .

 

 

VETERANS HOSPITALET……………………………………….5

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………….0

 

VAN JUGAR : LLORT , GIO , JORDI , FERRAN , ALBACETE , SAMU , IGNASI , M.ANGEL , PIRI , SALINAS I RAMIS.

 

TAMBE: JAVI ROMERO , PEKE , XARLY I DIEGO

 

GOLS :

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *