MALA SORT PELS MÉS GRANS DE L’ESCOLA

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 4ª Jornada (28- Octubre-2017)

 C.E. Astorga – 4

Juvenil C.F. MONTBLANC – 2

Àrbitre:

Roger Julian Zapater

 JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Oriol, Ermen, Manel, Lopez, Paris, Dani, Moya, Eric, Ferran i Biel. També: Unai, Esteve, Guifre, Roger, Marc i Juanjo.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols :

1-0 (05’), 2-0 (07’), 3-0 (15’), 3-1 (18’)BIEL, 3-2 (60’)ERIC, 4-2 (89’).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven a Reus per a jugar el partit de la quarta jornada al camp de l’Astorga.

 El partit va començar de manera desastrosa per als montblanquins, ja que en els primers quinze minuts van rebre tres gols. En el minut 3 una centrada sorprenia al porter montblanquí i feia pujar el primer gol al marcador, sense temps per a res els locals tornaven a marcar en una bona jugada dels reusencs.

En el minut 15 una internada per la banda dreta permetia a l’Astorga marcar el tercer gol davant la passivitat dels jugadors montblanquins.

 Els jugadors del C.F. Montblanc, reaccionaven amb el marcador totalment en contra, es feien amb el mig camp i començaven a disposar d’oportunitats i en el minut 18, Biel creuava una pilota, aconseguint el primer gol dels de la Conca. El gol esperonava encara mes als montblanquins que amb una bona actitud havien capgirat la dinàmica del partit.

 La segona part va continuar amb el domini dels montblanquins, tan en el joc com en les oportunitats i en el minut 60 aconseguien retallar distàncies en el marcador. El gol va ser d’Eric mitjançant un imparable gol de falta directa que entrava per l’escaire dret del porter local.

 En el tram final els montblanquins van poder marcar el gol de l’empat però els va mancar encert en els metres finals i ja en l’últim minuts quan els montblanquins es trobaven llençats a l’atac en busca de l’empat, una contra del locals va acabar en un gol que sentenciava el partit.

 Aquesta setmana l’equip juvenil jugarà dissabte a les 17:00 al camp municipal contra el Riudoms, un dels primers classificats del grup.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *