MOLT BONA ACTITUD DE TOT L’EQUIP

Hora i Data: 10:00h de  28/10/2017

Equips:     CONSTANTI vs.CF MONTBLANC..

Camp: Mpal. LA COMA

Jugadors Convocats:

JOEL REQUENA,MARC SEGURA,ROBERT SABATE, LLUC BASULTO, SERGI BESANTES, IAN BENITEZ, JAN PEREZ, IKER ROSAL, XAVIER RIBAS, JORDI PRAT, MAHOUNA TOKPANOU

Entrenador/s i Delegat:

JOAN SORIANO I MIQUEL ÀNGEL SEGURA

Descripció del partit:   

MOLT BONA ACTITUD DE TOT L´EQUIP.

Aquest dissabte el Benjamí es va desplaçar al camp del Constantí, equip que encara no havia perdut cap partit, on va aconseguir una victoria molt treballada i merescuda i on cal destacar l´actitud de tot l´equip.

Al min 5 del partit , Marc Segura va fer el 0-1 i al min 6 el Constantí empata el partit. La resta del primer quart va estar molt disputat i amb un joc molt intens dels dos equips. El segon quart comença amb la mateixa intensitat i al min 19, Mahouna aconsegueix l´1-2, amb aquest resultat s´arriba a la mitja part del partit.

Al tercer quart, els montblanquins es creixen, demostrant una actitud i unes ganes enormes de voler guanyar el partit. Al min 35, Marc Segura, d´una falta molt ben llençada , aconsegueix el 1-3 i a l´últim quart, Mahouna fa el definitiu 1-4.

Amb aquesta victoria el Benjamí, es col.loca en tercera possició a un punt dels líders.

Aquest dissabte a le 11:45 els montblanquins reben al Riudoms

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *