PARTTIT ON ES VAN VEURE DUES CARES

Montroig 13 vs CFMontblanc 4

 Titulars:

Eric Harry, Pol,Roger, Imra, Yasser, Arnau , Ian, Tomas , David, Moha

Suplents:

Gerard, Montes, Brandon

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

Tercera derrota consecutiva del cadet montblanqui en aquet inici de lliga on encara els hi faltan jugados per tema de fitxes.

En la tercera jornada de lliga visitava el camp del Montroig un camp dificil per la superficie del terreny , que era de terra, En els primers minuts es veurien un partir igualat, on els 10 primers minuts es veuria un gol per cada equip. Quan es veia que arribaria el segon gol dels montblanquins en una contra els locals farien el 2-1 , un gol que desmoralitzava a els nois de Dani. A rans d’aquet gols els montblanquins baixarien els braços i els locals els hi entrarien tot i marxarien al descans amb un 8-1 a favor.

A la represa el montblanquins sortirien amb un altre acttitud. Els nois de Dani buscaven la porteria local en busca de algun gol per maquillar el marcador, mentres els locals aprofitarien els espais darrera per crear ocasions. Al final el marcador seria de 13-4 pels locals, en un partit on es podia veure les dos cares d’un cadet montblanqui on encara sembla que esta en etapa de pretemporada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *