HA FALTAT CONSTÀNCIA EN EL JOC

Hora i Data: 13:00h de ……4./11/2017

Equips: …..C. F. MONTBLANC 3…..vs..3 MAS PELLICER………..

Camp: Mpal. …….MONTBLANC………….

Jugadors Convocats:

Jordi Foguet, Martí Vilaró, Sergi Albacete, Roger Bel, Leyre Guardia, Raúl Muriana, Joan Grimau, Quim Sousa, Marcos Gris.

Entrenador/s i Delegat:

Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat dissabte es va disputar al municipal Josep Gomis el partit corresponent a la 5ena jornada de lliga de l’equip prebenjamí. Va ser un partit amb molts alts i baixos de l’equip local. Un partit igualat però que podríem haver guanyat.

 El partit va començar amb els montblanquins endollats. Durant els primers minuts només atacàvem nosaltres. Al minut tres vam posar a pràctica una jugada d’estratègia de córner i Marcos va fer el 1-0 al marcador. Tot semblava molt fàcil, però l’excés de confiança va fer que al minut 5 ens empatessin el partit després d’un contraatac que va venir d’una jugada mal acabada nostra. Aquí vam despertar i en una falta lateral, Sergi va fer un golàs per tornar-nos a col·locar per davant en el marcador. 2-1.

 A la segona part, ens van dominar l’equip visitant per confiar-nos massa. Al minut 18, ens van empatar al marcador, fet que va provocar una resposta per part nostre i vam apretar.

 Al començar la tercera part, Leyre va aprofitar una cessió de Raúl per posar el 3-2. Aquí vam mantenir les ganes i ocasions durant tota la part. Aquí estàvem dominant i vam poder fer 2 gols més, però el porter rival ho va evitar.

 A la última part vam sortir igual que la tercera, i una altra vegada, en un contraatac, no vam aconseguir tallar la jugada i ens van empatar el marcador. Partit per pensar en tenir una mica més de constància. A seguir treballant!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *