EL RITME VA SER DELS MONTBLANQUINS EN TOT MOMENT

DATA                                                                                                                                             04-11-17

Equips: C.F. Montblanc 2 – Riudoms 0

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Roger, Oriol, Èric, Mauri, Joel Roca, Thierno, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Álex, Wassim, Issouf i Liam

 Entrenador i Delegat:

Héctor González MárqueZ I Oriol Sans Perdigon

 Descripció del partit:

 El passat dissabte l’equip infantil va rebre la visita del Riudoms, partit referent a la jornada 5.

 El partit va començar amb un Montblanc més intens i posat que l’equip rival, on van robar pilotes a camp contrari i van generar nombroses ocasions de gol. El joc era de domini montblanquí, on les combinacions col·lectives eren constants i l’equip pressionava a dalt de tot, creant així pèrdues al contrari molt a prop de la seva àrea. En una d’aquestes jugades, l’àrbitre va xiular penal i Issouf va establir l’1-0 al marcador. Es va arribar amb aquest resultat al final de la primera part, on va haver-hi més ocasions però no van poder acabar en gol.

 La segona part va seguir la mateixa tònica, on el Montblanc va millorar en certs aspectes, com va ser la transició de pilota i van aprofitar el camp i amplitud per tal de generar perill a l’equip contrari. En aquesta segona part, els visitants van disposar d’algunes jugades aïllades, però la defensa montblanquina va evitar qualsevol jugada de perill. En una jugada d’estratègia de córner, la pilota va acabar a Thierno que va rematar per col·locar el 2-0. Van anar passant els minuts i el resultat va finalitzar amb 2-0 a favor dels montblanquins.

 Partit més complet i amb més intensitat que en l’anterior, ja que es va treballar durant tot el partit i el ritme va ser montblanquí en tot moment. Ara a continuar amb aquesta dinàmica d’intensitat i treball i preparar el partit de diumenge que ve al camp del Montroig. Felicitats nois, a seguir així!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *