NOVA DERROTA DE L’EQUIP

CFMontblanc 0 vs Falset 7

 Titulars:

Eric Artur, Pol,Roger, Imra, Yasser, Arnau , Harry, Ian, Tomas , issouf

Suplents:

Moha, Montes, Brandon, David

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

 

Nova derrota consecutiva del cadet montblanqui, aquet cop devant del segon classificat el Falset. El partit estaria marcat pel fort vent que va bufar tot el partit. En els primers minuts es podrien veure ocasions dels nois de Dani en pilotes llargues a l’esquena dels defenses visitants. En el pas dels minuts els visitants agafarien mes control de pilota i intentarien superar la defensa montblanquina que en els primers minuts estaria ben posicionada dins del camp. En 15 minuts els visitants farian valdre la seva superioritat i en varies accions individuals i en dos accions de contra aprofitan que els locals buscaven el gol, i marxarien el descans 0-5.

A la represa de la mitja part hi hauria un gol fantasma que l’arbit donaria valid. Els montblanquins tot i perdre 0-6 no perdrian la cara i seguirien lluitan fins el final. Els vermells partin d’una bona defensa estan ben posicionats dins del camp farien mal en els espais defensius pero sense el premi el gol. En els minuts final els visitants tancarien el marcador amb el 0-7 final. El proxim partit sera diumenge davant del Mas Iglesias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *