RESULTAT MASSA INJUST

Hora i Data: 11:45h de 4/11/2017

Equips: U.E. Montblanc vs Gimnàstic de Tarragona

Camp: Municipal de Montblanc

Jugadors Convocats:

Aleix R., Genís, Joan, Carles, Biel, Aleix B., Nil, Marcel, Edu, Elna i Leo

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabte l’Aleví C rebia el sempre difícil Gimnàstic de Tarragona. El partit es va mostrar força igualat durant el primer quart però, al minut 10′ degut a un error en defensa l’equip visitant s’avançava en el marcador. Amb aquest resultat es va donar fi als primers 15′ de partit. El segon quart començava amb la mateixa igualtat que el primer, els dos equips intentaven fer el seu partit i al terreny de joc es veia bon futbol però, un altre error en defensa feia pujar el 0-2 al marcador i només un minut més tard, en una jugada de mala sort, el nostre Aleví es feia un gol en pròpia porteria. Amb un 0-3 al marcador s’arribava a la mitja part. Al tercer quart els jugadors Montblanquins van sortir desanimats i en només dos minuts el Nàstic feia pujar el 0-5 al marcador. Edu retallava distàncies fent pujar el 1-5 al marcador al minut 35. i amb aquest resultat s’arribava al final del tercer quart. A l’últim quart l’Aleví va sortir a per totes però, els visitants van fer fins a tres gols més. Acabant el partit en un 1-8 a favor de l’equip Tarragoní. Resultat massa injust pel bon partit que van fer els nostres jugadors. Ànims i a seguir treballant!

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *