TOT I LA DERROTA VAN PLANTAR CARA

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 5ª Jornada (4- Novembre-2017)

 Juvenil C.F. MONTBLANC – 0

C.D. Riudoms – 3

Àrbitre: Sergio Castillo Ledesma

 JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Oriol, Ermen, Manel, Sans, Guillem, Roger, Dani, Eric, Moya, Unai. També: Lopez, Ferran, Biel, Paris, Alex i Esteve.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols : 0-1 (55’), 0-2 (62’), 0-3 (89’).

 

CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip juvenil del C.F. Montblanc rebia al Riudoms, un dels equips de la part alta de la classificació. Els montblanquins van plantar cara durant la primera part però en la segona els del Baix Camp es van imposar al mostrar se mes efectius de cara a porteria.

 El partit va començar amb els dos equips a molt bon nivell, volen jugar la pilota en el mig camp, això va fer que fos un partit molt disputat i molt entretingut per al públic que assitia a l’enfrontament. Els dos equips van disposar d’oportunitats per a marcar en la primera part però la manca d’encert en els metres finals van deixar l’inicial empata zero al marcador durant els minuts de la mitja part.

 La segona part va engegar amb el montblanquins molt encallats i no aconseguien sortir del seu camp amb la pilota controlada i els visitants dominant el joc i les oportunitats. En el minut 55 el Riudoms aconseguia marcar el seu primer gol, en una rematada de cap en la sacada d’un córner. El gol queia com una gerra d’aigua freda als montblanquins, que lluny de reaccionar, veien com en el minut 62 els visitants aconseguien el 0 a 2, en un xut des de la frontal. El C.F. Montblanc introduïa canvis per a tornar a disposar de la pilota i va tronar a tenir un cert domini sobre el joc i les oportunitats.

 Els jugadors de la Conca buscaven un gol que els tornes al partit però aquest es va resistir a arribar i ja en el darrer minut del partit els visitants aconseguien el seu tercer gol. Els montblanquins no van merèixer una derrota tan amplia per al que es va poder veure sobre el terreny de joc i han de seguir treballant per a capgirar la mala dinàmica de resultats.

 El proper partit del juvenil serà aquest dissabte dia 11 a les 12:00 al camp del Cambrils Unió, un dels altres equips que volen estar a la part alta de la classificació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *