PARTIT FORÇA COMPLERT I VICTÒRIA

Equips: Montroig 3 – C.F. Montblanc 6

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Wassim i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez i Oriol Sans Perdigon

 Descripció del partit:

 L’equip infantil es va desplaçar diumenge passat al camp del Mont-Roig. El partit va estar marcat pel vent, que va acompanyar al joc durant tot el partit.

 El partit va començar de la millor manera pels montblanquins, ja que només sacar es va realitzar una gran jugada col·lectiva que va acabar amb una bona passada al mig de l’àrea i Joel.H. va marcar el 0-1. Tres minuts més tard, un automatisme ofensiu del Montblanc va acabar amb una passada des de la banda a l’àrea i Issouf establia el 0-2. El domini era total del Montblanc, que guanyaven totes les jugades i portaven el ritme del joc. Van arribar dos gols més pel Montblanc, marcats per Aleix i Issouf. Ja als instants finals de la primera part, els locals van aprofitar un contraatac i van marcar l’1-4. Just abans de finalitzar, Joel.R. posava l’1-5.

 La segona part va estar condicionada pel vent, ja que els montblanquins el tenien en contra i dificultava el joc en certs moments. El primer gol d’aquesta part va ser dels locals, després d’una pèrdua a camp propi del Montblanc i ho aprofitaven per establir el 2-5. Pocs minuts més tard, Aleix marcava després d’una gran passada a l’espai i posava el 2-6 al marcador i els visitants van tornar a marcar per col·locar 3-6. Els últims instants del partit va tornar a ser de domini montblanquí però el resultat ja no es va moure, quedant amb el definitiu 3-6.

 Partit bastant complet de l’equip infantil, on a la primera part es van veure minuts de molt bon joc i gols que van venir després de bones jugades col·lectives. A més, l’actitud i treball va ser molt bo durant tot el partit. A seguir treballant i continuar amb aquesta dinàmica positiva. Felicitats nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *