SORTIM ADORMITS PERÒ ACABEM MOLT BÉ.

 

Hora i Data: 12:00h de ……12./10/2017

Equips:

Vila-seca…1..vs..3….C. F. Montblanc

Camp:

Mpal. ……..vila-seca…………

Jugadors Convocats:

Martí Vilaró, Jordi Foguet, Sergi Albacete, Marcos Gris, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Joan Grimau, Alejandro Gomez.

Entrenador/s i Delegat:

Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat dissabte es va disputar al municipal de Vila-Seca el partit corresponent a la sisena jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir adormits. A la primera part, l’equip no havia pogut escalfar en condicions, i van sortir apagats, les passades eren imprecises, i un individualisme clar. Tot això va canviar quan, al minut 7, l’equip local ens va arribar per primera vegada a porteria i ens va posar la pilota al fons de la xarxa.

 Amb el resultat en contra vam reaccionar i vam començar a combinar correctament. En el minut 17, raul va baixar a rebre la pilota, es va girar i volia obrir a banda la pilota, amb la bona sort que un defensa va tallar la passada i es va fer un autogol.

 A partir d’aquí hi va haver un domini absolut dels de la conca. Just començar la tercera part, una passada a roger a l’esquena de la defensa que va culminar amb gol (1-2). Aquí també vam tirar una pilota al pal i en un contraatac de l’equip rival, Alejandro va posar el peu per evitar l’empat. Al minut 33, una jugada igual al primer gol de Roger va suposar el 1-3.

 A la quarta part vam afluixar una mica però vam aguantar el resultats! Moltes felicitats! A seguir treballant!

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *