DERROTA MERESCUDA

CFMontblanc  2  vs Santes Creas  9

 Titulars:

Eric, Artur, Pol,Roger, Imra, Yasser, Arnau , Ian, Tomas , Moha,Montes

Suplents:

Gerard , Issouf

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

 

El cadet montblanqui rebia a casa el Santes Creus , quart classificat. El partit va ser dominat pels visitants de principi a fi i ja el primer quart d’hora ja guanyaven per 0-3 aprofitant la poca intensitat defensiva. El locals farien algo de perill pero sense materealitzar les ocasions. Abans de finaliçar la primera part els reusencs marcarien dos gols més fent el 0-5

Nomes iniciar la segona part els visitants tornarien a marcar. Al minut 15 Yasser retallava distancia amb un xur desde fora l’area pero nomes sacar del mig del camp els visitants tornarien a marcar. Abans del minut 35 els de Reus farien dos gols mes i Issouf en un corner tancarie el definitiu 2-9 Nova derrota del cadet montblanqui, aquet cop més que merescuda.ja que els montblanquins van fer un partit molt trist en quan a joc i actitud. El

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *