MEREIXIEN LA VICTÒRIA

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 6ª Jornada (11- Novembre-2017)

 C.E. Cambril Unió – 2

Juvenil C.F. MONTBLANC – 2

Àrbitre: Jaime Fernández Lopez

 JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Oriol, Ermen, Guillem, Sans, Edgar, Guifre, Moya, Eric, Juanjo i Unai. També: Ferran, Dani, Biel, Marc, Paris i Alex.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols : 0-1 (27’) Eric, 0-2 (81’ ) Alex, 1-2 (86’), 2-1 (89’).

 CRÒNICA:

 El passat dissabte els montblanquins es desplaçaven al camp del Cambrils Unió per a jugar el partit de la sisena jornada.

 El partit començava amb els montblanquins molt ben posicionats sobre el terrenys de joc i disposant de clares oportunitats de gol tot i jugar amb el vent en contra. Un xut de falta per part d’Eric en el minut 4 una rematada de Moya en el minut 17 i un xut d’Eric en el 20 van poder inaugurar el marcador però no va ser fins en el minut 27 el C.F. Montblanc que aconseguia marcar el primer gol del partit. Els montblanquins amb una bona jugada combinada arribaven a l’àrea local, on Eric no donava opció al porter del Cambrils. Quatre minuts mes tard els de la Conca podien haver marcat el segon gol quan Guifré retallava sobre la frontal de l’àrea i enviava el seu xut al travesser.

Els locals per la seva part, es limitaven a llençar pilotes llargues en busca de trobar l’esquena de la defensa montblanquina que ben posicionada anava desfent totes les jugades d’atac locals.

 La segona part va començar amb el mateix domini dels montblanquins tan en el joc com en les oportunitats, però els continuava mancant encert en els metres finals. Els minuts anaven passant i els de la Conca tenien el partit dominat i anaven en busca del segon gol, un gol que va en el minut 81. Una bona jugada per la banda esquerra que resolia Alex, entrant amb velocitat i amb un xut creuat sorprenia al porter local.

 En el darrers minuts els montblanquins rebien dos gols en contra que els privava d’una merescuda victòria. En el minut 86 una ràpida jugada dels locals acabava amb una centrada a l’àrea que remataven al segon pal sense oposició i només tres minuts desprès un nou contracop, que els porter montblanquí no podia refusar en la seva sortida, permetia posar el definitiu empat a dos al marcador.

En els darrers minuts els montblanquins es van abocar a l’atac i van disposar d’oportunitats per a marcar, la mes clara va ser un xut de Biel que sortia per sobre del travesser.

 Aquesta setmana l’equip juvenil jugarà dissabte a les 16:30 al camp municipal contra el Salou, l’últim classificat del grup.

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *