RESULTAT INMERESCUT

CFMontblanc 0 vs Falset 7

 Titulars:

Brandon   Artur, Pol,Roger, Imra, Yasser, Arnau , Ibra, Ian, Tomas , Eric

Suplents:

Moha, Montes, Gerard,, David ,Harry

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

Derrota injusta del cadet montblanqui davant del Mas Iglesias el passat diumenge. El partit es preveia de tu a tu ja que els dos equips ara mateix son a la zona baixa de la classificacio. En els primers minuts el partit es veuria molta intensitat pero sense cap equip tingues el control de la pilota, encara que les ocasions mes clares les tindrien els montblanquins pero sense poder marcar gracies a la gran actuacio del porter. En els minuts finals de la primera part els locals marcarien aprofitant que els nois de Dani i Salva baixarien la intensitat, i primer en una falta directa i despres en un mal refus de la defensa farien el 2-0 amb el cual marxarien al descans.

A la segona part els de la Conca sortirien a pel partit i seria un monoleg de ocasions pels nois de vermells pero no estarien gens encertats a l’hora de definir. Els locals buscarien tancar el partit en accions a la contra aprofitan els espais dels montblanquins que buscaven el gol per poder remontar el partit. En els ultims minuts es veurien les ocasions mes clares pero no seria fins l’ultim minut i de penalti que els de la Conca no podrien marcar. Amb el 2-1 es finalitzaria el partit on els montblanquins mereixien mes que derrota.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *