UN RESULTAT EXCESIU

CASTIG EXCESIU PEL VIST DAMUNT DEL TERRENY DE JOC A ALCOVER

Els veterans Montblanquins encara no saben els que es puntuar fora de casa aquesta temporada amb un calendari que els a fet visitar els camps mes complicats del grup en un tram inicial de lliga incert per als nostres. Aquest cop toca visitar el camp de l’Alcover , terreny de joc del qual els nostres ja van sortir escaldats en partit de pretemporada. Els de la conca es presenten amb 14 efectius per disputar el matx en una tarda marcada pel fort v ent al municipal Kiko Casilla.

Es un partit força igualat amb dos equips que miren de aprofitar al màxim les seves virtuts, per una banda un equip local molt rejovenit i per tant molt intens i que sobretot te ganes de demostrar el perquè a jugat unes quan tes temporades al grup A i uns Montblanquins que tot i les baixes poden confeccionar un equip amb totes les garanties per treure quelcom de positiu. Aquesta igualtat fa preveure que les errades seran clau en el resultat final i així es . Primer un penal en contra dels de la conca que per sort es fallat pel jugador Alcoverenc i després en una de les úniques errades defensives que significa el primer gol dels locals. Tot i així es tenen ocasions suficients per anar al vestidor fins i tot amb avantatge ,però n o pot ser la pilota no vol entrar i s’arriba al descans amb aquest parcial de 1 – 0.

Queda tot obert per una segona part en que pot passar de tot , el partit es trenca i no hi ha un clar dominador , fins que arriba el segon dels locals que posa un punt i a part al partit. Queda una peti ta esperança quan al minut 70 expulsen un jugador dels de l’Alt Camp. Amb 20 minuts per davant l’Alcover es tanca i es encara mes perillós , a mes afegim que els nostres pas sen a una defensa de tres . E s un risc que s’ha de c órrer si es vol tr e ure alguna cosa. El fet es que no surt be i dos gols mes pugen al marcador deixant aquest clar, però pensem que injust, 4 – 0 final.

Ara toca pensar amb el pròxim rival , l’equip Reusenc de la Unió Astorga que sempre fica les coses ben di fícils ,diumenge al Josep Gomis a les 12 del migdia i mantenir la imbatibilitat a casa .

V

ETERANS

ALCOVER……………………………………………

….

4

VETERANS C.F MONTBLANC

……………………………….0

VAN JUGAR : LLORT , DAVID , JORDI , BOIX , XARLY , PIRI , IGNASI , PITU , GIO , RAMIS I DIEGO.

TAMBE: PEKE , ALBACETE , M.ANGEL.

GOLS :

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *