MALA SORT PELS DE CASA

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘C’

 Hora i Data: 9:30h de 26/11/2017

Equips: Calafell Vs U.E.Montblanc

Camp: Municipal de Calafell

Jugadors Convocats: Aleix R., Genís, Joan, Carles, Biel, Aleix B., Nil, Marcel, Edu, Leo i Elna

Entrenador/s i Delegat: Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest diumenge al matí l’Aleví »C» es desplaçava al camp del Calafell. El partit va començar malament pel nostre Aleví ja que als tres minuts encaixava el primer gol. El final del primer quart va acabar amb aquest marcador. El partit era força entretingut i els dos equips intentàven fer el seu futbol. El Calafell semblava que tenia la sort de cara i al minut 25 feien el 2 a 0 amb un fort xut des de fora de l’àrea. A l’inici del tercer quart una centrada de l’equip local es tornava a ficar dins de la porteria visitant fent pujar el 3 a 0 al marcador. Al final del tercer quart el Calafell feia el 4 a 0. L’últim quart la tònica del partit va se la mateixa i només va servir per fer pujar el 5 a 0 definitiu al marcador. El resultat del partit va ser massa abultat en relació al bon joc que van fer els nostres jugadors. Continueu treballant!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *