MOLT BON PARTIT DE TOT L’EQUIP

DATA                                                                                                                                             25-11-17

Equips: C.F. Montblanc 3 – Falset 2

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Aleix, Joel Hernández, Albert, Jonathan, Bernat, Guillem, Álex, Liam i Issouf

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez i Oriol Sans Perdigon

 

 

Descripció del partit:

 L’equip infantil va jugar dissabte passat enfront del Falset. Els montblanquins que venien d’una jornada de descans, volien tornar a sumar una nova victòria.

 El partit va començar i ja es va veure que seria un partit d’intensitat i de gran esforç físic. Però va ser el Montblanc qui va sortir amb un ritme més elevat, pressionant a camp contrari i robant pilotes que donaven lloc a jugades de perill. Al minut 8 després d’una bona pressió va arribar el primer gol, on Joel. H va finalitzar a porteria establint l’1-0. Els minuts passaven i en una jugada on van agafar la defensa montblanquina avançada, els visitants van aprofitar i van posar l’1-1 al marcador. Però el Montblanc va saber reaccionar ràpidament i en una jugada des del centre del camp, Aleix va xutar ajustat al pal i va col·locar el 2-1. Semblava que acabaria així la primera part però, una falta directa a favor dels visitants va acabar en gol i es va posar el 2-2 per arribar al final de la primera part.

 La segona part va continuar amb la mateixa tònica, amb un bon inici dels montblanquins i que va acabar amb una bona recompensa, ja que al cap de quatre minuts després d’una recuperació de pilota a mig del camp, va acabar amb una passada a banda i posteriorment una bona centrada a l’àrea que la va rematar Joel. H, que va establir el 3-2. A partir d’aquí, el partit es va trencar, ja que van haver-hi anades i tornades per part dels dos equips, on al tram final els visitants van gaudir d’alguna ocasió però entre la defensa i el porter, van evitar que arribés el gol. Ja als últims instants, el Montblanc va poder tancar el partit però no van marcar. Així doncs, va finalitzar el partit amb el resultat de 3-2 pels montblanquins.

 Molt bon partit de tot l’equip, on l’esforç i intensitat dels jugadors van ser claus per poder realitzar un gran partit i sumar una nova victòria. Ara toca seguir treballant durant la setmana i preparar el partit de dissabte que ve al camp de les Borges del Camp. Felicitats nois, som-hi!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *