VICTÒRIA SENSE DIFICULTATS A CASA

Hora i Data: 11:45h de 25/11/2017

Equips: Montblanc VS Pare Manyanet

    

Jugadors Convocats:

Guillem, Arnau, Joan, Pau, Adrià, Said, Antonio, Izan, Denis, Ricard, Pol

Entrenador/s i Delegat:

Manel Peña

 Descripció del partit:

Dissabte 25 de novembre l’aleví B de l’escola CFM rebia la visita del Pare Manyanet, equip que es trobava a la part baixa de la classificació, el Montblanc va sortir amb moltes ganes però el primer gol es resistia a entrar, va ser Pol qui faria el primer gol després d’una gran passada d’Antonio, després d’obrir el marcador el gols van anar arribant, Izan faria el 2-0 i seguidament Denis feia el tercer gol pel conjunt Montblanquí, el quart el faria Antonio aprofitant un rebot que quedava dins l’àrea, el 5-0 arribava en pròpia, després de fer el cinquè gol el Pare Manyanet retallava distàncies fent el 5-1 i el marcador el tancava Izan fent el 6-1.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *