PERDEN L’IMBATIBILITAT A CASA

ELS VETERANS MONTBLANQUINS PERDEN L’IMBATIBILITAT A CASA CONTRA L’UNIO ASTORGA

Ja avisàvem que aquest no seria un partit fàcil tot i que els Reusencs ja no son aquell equip que sempre estava als llocs capdavanters de la classificació i com els Montblanquins estan fent una lliga molt irregular.

Un primers minuts d’incertesa per part dels Montblanquins ,permeten als visitants que al minut 7 es trobin amb dos gols a favor en el marcador sense pràcticament haver fet molt mes que els nostres. Els minuts van passant i el joc segueix sent molt espès ,amb moltes errades a les passades fet que permet donar confiança a l’Astorga que juga amb la confiança del marcador a favor. Després d’una ocasió claríssima que treu l’Oscar pels pels per fi arriba la reacció dels de la conca que comencen a jugar i a dominar la situació. Fruit d’això Ramis marca el primer al minut 40 i amb aquest 1-2 s’acaba la primera meitat.

Res a retreure a l’equip en tota la segona meitat que fa tot el possible per poder empatar i fins i tot emportar-se els tres punts contra un equip que es tanca al darrera i que no es superior als nostres. Però com ja hem dit abans , la pilota hi ha dies que no vol entrar i aquest es un d’ells. Ni tant sols quan els Montblanquins es queden amb 10 son inferiors , encara que poc després els de l’Astorga també es queden amb inferioritat. Com ja es va fer la jornada anterior, es juguen els últims minuts, amb defensa de tres, però ni així, el partit acaba amb aquest 1-2, que trenca com ja diem al titular, amb la imbatibilitat dels veterans Montblanquins a casa ,aquesta temporada.

Tres derrotes consecutives fan que l’equip comenci a tindre certs dubtes i nomes hi ha una manera de solucionar això, pensem, que el rival de dema dissabte el Torreforta , pot ser un bona proba de foc del que pot fer, o no , aquest equip, en aquesta lliga de veterans.

 

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………1

VETERANS UNIO ASTORGA…………………………2

 

VAN JUGAR : OSCAR, ALBACETE , FERRAN , BOIX , XARLY , PITU , M.ANGEL , PIRU ,IGNASI ,DIEGO I RAMIS.

TAMBE: LLORT,JORDI,SALINAS,TAMUDO,TISO I GIO.

GOLS : RAMIS

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *