VICTÒRIA CLARA DEL TORREFORTA

ELS MONTBLANQUINS ES VEUEN SUPERATS CLARAMENT PER UN TORREFORTA BASTANT RENOVAT

Ja son quatre les jornades que els jugadors de la conca no aconsegueixen puntuar i aquesta vegada la derrota es mes dolorosa perquè es un rival a priori assequible i en un camp que en les ultimes temporades els hi havia anat be als montblanquins. El que si es veritat es que l’equip que es troben a Torreforta no te res a veure amb l’equip de les ultimes temporades ,recordem el passeig dels nostres la temporada passada amb un 0-5 a favor. Tot i l’abultat del marcador final, els nostres fins que reben el primer gol i això es al minut 25 competeixen be i no s’intueix en cap moment el que passarà després. S’ha de dir que el primer de rebot i el segon poc després en un magistral llançament de falta desinflen una mica als nostres que fins llavors com ja hem dit abans, estaven fent un bon partit en tots els aspectes. El tercer a cinc minuts de finalitzar la primera meitat deix el partit molt costa amunt. De totes formes ja es va remuntar un resultat advers de tal magnitud fa dues temporades i es pot tornar a intentar. Res mes lluny de la realitat ja que nomes sortir els nostres reben dos gols mes, en nomes 10 minuts . La consigna es ben clara per no rebre una golejada d’escàndol , donar-ho tot e intentar no cometre mes errors defensius i sobretot no donar tantes facilitats al contrari . Per sort, la cosa funciona i amb una resposta mes que meritòria el partit es torna a igualar en quan a joc , es tenen varies ocasions de gol i fins i tot en Piri fa un autèntic golas que nomes serveix per no sortir de buit del municipal de Torreforta.

En definitiva i com a conclusió , s’està veient el potencial de la resta d’equips del grup i que es realment una lliga molt competitiva , això vol dir que o l’equip es fica les piles o costarà molt guanyar els partits. De moment aquest diumenge toca jugar contra un Vilavella que sembla que tampoc esta passant pel seu millor moment . El partit es a les 12 al complex esportiu Josep Gomis.

VETERANS TORREFORTA………………..……………5

VETERANS C.F MONTBLANC………………………..1

 

VAN JUGAR : OSCAR, DAVID , JORDI , FERRAN , ALBACETE, PIRI , PITU , M.ANGEL , IGNASI , RAMIS , SAMU.

TAMBE: PEKE, LLORT , BOIX , DIEGO I JAVI ROMERO.

GOLS : PIRI

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *