VICTÒRIA CONTRA EL CUER

 

CRONICA DE L’EQUIP : JUVENIL – 7ª Jornada (18- Novembre-2017)

 Juvenil C.F. MONTBLANC – 9

C.D. Salou – 1

Àrbitre: Sergio Torres Martínez

 

JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Ermen, Manel, Guillem, Juanjo. Sans, Edgar, Dani, Moya, Biel i Eric Oriol, Unai, Guifre, Roger, Marc, Alex i Esteve.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 

Gols :

1-0 (02’) Eric, 2-0 (12’) Moya, 3-0 (26’) Biel, 4-0 (39’) Biel, 5-0 (44’) Edgar (penal), 5-1 (52’), 6-1 (53’) Unai, 7-1 (73’) Unai, 8-1 (82’) Guifre, 9-1 (88’) Unai. .

 

CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip juvenil del C.F. Montblanc rebia al Salou, l’últim classificat del grup i no va posar cap problema per a que els montblanquins sumessin tres punts. La amplia victòria anirà molt bé als de la Conca per a trencar la mala dinàmica de resultats.

 Els montblanquins no es podien refiar de la que a priori havia de ser una victòria fàcil i el partit no va poder començar millor, ja que en el segon minut del partit, Eric aprofitava una passada a l’espai per a plantar-se a l’àrea rival i creuar la pilota sobre la sortida del porter visitant.

El segon gol no tardaria en arribar, quan es jugava el minut 12 una bona jugada local permetia arribar a l’àrea a Moya, qui amb un bon xut ajustat al pal aconseguia marcar el segon gol de la tarda.

 Els montblanquins dominaven en el marcador i clarament sobre el terreny de joc i les nombroses oportunitats feien preveure que els gols continuarien arribant. En el minut 26 una bona jugada portava la pilota a la banda dreta, des d’on Eric centrava a l’àrea al segon pal, Biel arribava a la rematada i ajustava la pilota al pal dret. Uns minuts mes tard els locals posaven el 4 a 0 al marcador, quan una bona jugada personal d’Edgar acabava amb una centrada a l’àrea on Biel tornava a encertar en la rematada.

En el darrer sospir de la primer part el de la Conca aconseguien en cinquè gol de la tarda quan Edgar transformava un clar penal que havien comès sobre ell mateix al entrar en conducció a l’àrea visitant.

 La segona part va començar amb els montblanquins una mica apagats i això ho van aprofitar els visitants per a marcar el seu gol, en una ràpida jugada que ningú aconseguia refusar. Els montblanquins reaccionaven en la jugada posterior, en la que Eric marxava per velocitat per la banda dreta i la seva centrada a l’àrea trobava sol a Unai al segon pal per a rematar a plaer.

 Els de la Conca tornaven a agafar les regnes del partit i creant nombroses oportunitats de gol i en el 73, Unai tornava a encertar en la rematada per a fer pujar el 7 a 1 al marcador, i minuts desprès era Guifré el que aconseguia marcar, es jugava el minut 83 quan el migcampista engaltava un fort xut des de la frontal que no donava opcions al porter visitant.

 En els darrers minuts els montblanquins encara van poder marcar un altre gol, el novè. Una bona jugada local acabava amb un excel·lent passada de Moya que deixava a Unai Davant el porter del Salou al que superava creuant el xut en la seva sortida. Poc desprès l’àrbitre assenyala el final d’un partit que acabava amb un marcador d’escàndol.

 El proper partit del juvenil serà aquest dissabte dia 25 a les 16:00 al camp de La Pastoreta de Reus, el segon classificat del grup.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *