BON PARTIT DEL CADET TOT I LA DERROTA

CFMontblanc 0 vs Hospitalet 2

 Titulars:

Eric, Artur, Ibra,Joan Imra, Yasser, Arnau , Ian, Ibra , Moha,David

Suplents:

Brandon, Tomas,Montes

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

Descripció del partit:

Bon partit del cadet montblanqui a casa tot i la derrota. Tot i el vent i el fred es va poder veure un partit disputat i on els 40 minuts van estar igualats i es van poder veure ocasions pels dos equips. Els visitants controlaven la pilota pero els nois de Dani feian mal a la contra.

A la segona paet es podien veure el mateix plantejament en els primers minuts i ocasions pels dos equips. Pero en el minut 20 en una falta directa els visitants feien el 0-1. A rans d’aquet gol es va obrir encara mes el partit i no va haver control, aixo va permetre a els visitants en una contra a tancar el marcador definitiu al minut 35. Aquet dimecres el cadet jugara a Reus el partit ajornat de la primera jornada.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *