BON PARTIT PELS MÉS PETITS DE LA CASA

Hora i Data: 12:00h de ……12./10/2017

Equips:  C. F. Montblanc 5..vs..2Mont-Roig

Camp: Mpal. Montblanc

Jugadors Convocats:

Martí Vilaró, Jordi Foguet, Sergi Albacete, Marcos Gris, Leyre Guardia, Roger Bel, Raúl Muriana, Joan Grimau, Alejandro Gomez.

Entrenador/s i Delegat:

Ramon Solanes i Jordi Foguet

 Descripció del partit:

 El passat dissabte es va disputar al municipal Josep Gomis el partit corresponent a la novena jornada de lliga. Partit en que els de la conca vam sortir adormits. A la primera part, l’equip va sortir apagat, les passades eren imprecises, i l’altre equip es va créixer i va sortit amb confiança. Tot i així, els montblanquins dominàvem. Però, al minut 14, Marcos, amb una jugada col·lectiva, va aprofitar una bona jugada per banda i va posar el 1-0 al marcador.

 A la segona part, l’equip va tornar a notar bones sensacions i vam jugar amb més confiança. Just sortir, Sergi va aprofitar una bona passada a la frontal per xutar a porteria, i després de diversos intents, va fer el 2-0. L’equip no va afluixar, i als 3 minuts, el mateix Sergi va posar el 3-0 al marcador després d’una passada dins l’àrea.

 A partir d’aquí hi va haver un excés de confiança dels de la conca. Això es va notar quan vam encaixar un gol. Aquí l’equip va seguir dominant, però deixàvem més espais al rival.

 A la quarta part vam afluixar una mica més i ens van posar el 3-2. Tot i així, Marcos, després de dues grans jugades, va posar el 4-2, i posteriorment, en una altra jugada col·lectiva on van tocar la pilota gairebé tots els jugadors, va posar el 5-2! Moltes felicitats! A seguir treballant!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *