PARTIT CONDICIONAT PER LA PRIMERA PART DELS MONTBLANQUINS

DATA                                                                                                                                          02-12-17

Equips: Les Borges del Camp 3 – C.F. Montblanc 1

Jugadors Convocats:

Seraj, Nil, Sergi, Roger, Oriol, Èric, Mauri, Joel Roca, Aleix, Thierno, Joel Hernández, Albert, Bernat, Guillem, Álex, Issouf, Wassim i Liam

 Entrenador i Delegat:

Héctor González Márquez    Oriol Sans Perdigon

 Descripció del partit:

 El passat dissabte l’equip infantil es va desplaçar al camp de les Borges del Camp. El partit s’esperava complicat, ja que els dos equips estaven separats per només un punt a la part alta de la classificació.

 Va començar el partit amb un Montblanc sense intensitat, on totes les pilotes les guanyaven els locals i eren ells qui creaven les ocasions. En els primers 10 minuts, el Montblanc ja perdia per 2-0. El vent dificultava el joc, ja que el Montblanc el tenia en contra, però la possessió de la pilota no li durava gens, fet que comportava un domini major dels locals. Els últims 15 minuts el Montblanc va millorar però sense trobar el gol.

 La segona part va canviar, ja que al minut 1 Issouf retallava distàncies a través d’un llançament de falta, 2-1. Ara els montblanquins tenien la pilota i dominaven el partit, tancant a l’equip local al seu camp. Les ocasions van anar arribant en diverses ocasions, però entre la defensa i el porter, van evitar que arribés l’empat. En una jugada al contraatac, els visitants ho van aprofitar i van marcar el 3-1. Ja als últims instants, va haver-hi algunes ocasions però sense sort de cara a porteria. El resultat va acabar en 3-1.

 Partit  que va quedar condicionat per la primera part dels montblanquins, ja que van encaixar dos gols i no van estar posats al partit. La segona part va ser molt millor, dominant i creant el joc habitual i tenint opcions clares d’empatar o de més. Ara toca pensar en el següent partit, que serà passat el pont, on rebran la visita del Pare Manyanet el dissabte 16 de desembre. Som-hi nois!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *