PER FI ES TRENCA DE RATXA NEGATIVA

 

ES TRENCA LA RATXA NEGATIVA AMB UNA VICTORIA A CASA CONTRA EL VILAVELLA

 

Els veterans aconsegueixen una treballada i soferta victòria contra l’equip de l’Alt Camp, el Vilavella, que serveix per trencar aquesta dinàmica en que havia entrat l’equip amb quatre derrotes consecutives.

La primera meitat a favor del vent, l’equip no acaba de trobar el seu lloc damunt del terreny de joc ,amb moltes indecisions i un cert desordre que per sort no es aprofitat per l’equip contrari que com ja dèiem la setmana passada no esta passant pel seu millor moment.

La segona meitat es totalment diferent , els de la conca comencen a dominar la situació i després de varies oportunitats s’aconsegueixen dos gols marcats per Ramis, que donen certa tranquil·litat a l’equip. El problema es que s’especula massa amb aquest avantatge i es paga card ja que el Vilavella sense fer res de l’altra mon neutralitza el resultat.

Per sort ,amb l’equip endollat i un inspirat Ramis que fa el tercer i d’aquesta manera aconsegueix el seu segon hard-trik de la temporada, s’aconsegueix la victòria del tot necessària en aquestes alçades de competició i per la situació de l’equip.

Potser el mes important era precisament això , els tres punts, fos com fos i no pas el joc de l’equip , en tot cas, no es torna a jugar fins el dia 17, al camp d’un intractable i sorprenent líder , el Pla de Sta Maria.

 

VETERANS C.F MONTBLANC……………………………3

VETERANS VILAVELLA………………………………………2

VAN JUGAR

OSCAR,GIO , FERRAN , TAMUDO , XARLY , ALBACETE, M.ANGEL ,PAU , PIRI , RAMIS I DIEGO.

TAMBE:

LLORT,PEKE,BOIX.

GOLS :

RAMIS (3)

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *