VICTÒRIA CONTUNDENT DEL JUVENIL

Juvenil C.F. MONTBLANC – 10

C.D. Salou – 2

Àrbitre: Aitor Ramirez Duran

 JUGADORS CONVOCATS:

Peke, Oriol, Ermen, Guillem, Lopez, Dani, Moya, Gifre, Sans i Eric.

També: Gerard, Ferran, Biel, Paris, Marc, Alex i Esteve.

Entrenadors:

Oscar Farré i Ismael Tejero

 Gols :

1-0 (08’)Unai, 2-0 (11’) Oriol, 3-0 (17’) Dani, 4-0 (22’) Dani, 4-1 (35’), 5-1 (38’) Unai, 5-2 (46’), 6-2 (50’) Guillem, 7-2 (60’) Dani, 8-2 (66’) Biel, 9-2 (76’) Moya (penal), 10-2 (78’) Biel.

 CRÒNICA:

 El passat dissabte l’equip juvenil del C.F. Montblanc rebia a L’equip de La Salle, un dels últims classificats del grup i els montblanquins no va tenir cap problema per a sumar els tres punts. Una nova amplia victòria per als de la Conca els anirà bé per a creure en les seves possibilitats. Els montblanquins van començar el partit amb molt bona actitud i jugant molt bé a futbol.

 El primer gol pujava al marcador en el minut 8, quan Unai lluitava una pilota amb el porter visitant i un defensa, la pilota quedava morta, i el davanter del C.F. Montblanc empenyia la pilota al fons de la xarxa. Els locals no donaven temps per a reaccionar als reusencs i en el minut 11 marcaven el segon gol l’autor del gol va ser Oriol que sorprenia al porter amb un centre xut des de la banda dreta que superava per alt al porter.

 Els montblanquins continuaven dominant i assetjant la porteria rival, les oportunitats de gol s’anaven succeint i el gols anaven pujant al marcador. El 3-0 el marcava Dani desprès d’una bona combinació amb Unai i de creuar la pilota fora de l’abast del porter i en el minut 22, Dani repetia al aprofitar una pilota refusada en un córner per engaltar un fort xut i fer inútil la estirada del porter.

 Els de la Salle aconseguien marcar el seu primer gol en el minut 35, quan una falta directa posava la pilota a l’escaire dret de la porteria de Peke i aquest no aconseguia refusar la pilota. Els local responien amb rapidesa al gol tornant a augmentar les diferències en el marcador quan una passada en profunditat l’aprofitava Unai per a creuar una rematada sobre la sortida del porter. Amb el 5 a 1 al marcador s’arribava als minuts de descans.

 En la segona part començava amb un altre gol dels reusencs quan un mal posicionament defensiu l’aprofitaven per a rematar amb el cap i superar al porter del cadet, Gerard, que debutava amb el juvenil, que tot i el gol va tenir una bona actuació.

 Els montblanquins van continuar amb la dinàmica anotadora i en el minut 50 era Guillem qui s’avançava a tothom en una rematada dins l’àrea i posava el 6 a 2 al marcador i deu minuts desprès era Dani, que amb el seu tercer gol, aconseguia marcar el setè gol local al arribar de segona línia a la rematada.

 Els montblanquins continuaven dominant tan en el joc com en les oportunitats i es mostraven molt actius sobre el terreny de joc. En el minut 66 era Biel el que aconseguia marcar amb un gol de davanter centre al lluitar una pilota i superar al porter local al xutar amb la puntera de la bota. El en minut 76 pujava al marcador un altre gol, aquesta vegada va ser Moya el que marcava al transformar un penal comes sobre ell mateix amb un xut fort i ajustat. El desè gol dels montblanquins el marcava Biel al engaltar un fort xut des de la frontal quan es jugava el minut 78.

 Finalment s’acabava l’enfrontament amb un contundent 10 a 2 que encara podia haver estat mes ampli, deixant bones sensacions en l’equip montblanquí.

 El proper partit del juvenil serà la setmana vinent, concretament el dissabte dia 16 a les 18:00 al camp del Pare Manyanet de Reus.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *