BON PARTIT TOT I LA DERROTA

La Salle 3 vs CFMontblanc 0

 Titulars:

Eric, Artur, Ibra,Pol Joan Requena Imra, Yasser, Arnau , Ian,Tomas

Suplents:

Gerard, David, Sergi , Moha

Entrenadors i Delegat:

Dani Martin i Salva Blanco

 

Bon partit del cadet el passat diumenge davant de la Salle de Reus tot i la derrota. El partit va estar disputat en tot moment , els montblanquins intentaven fer mal en contras i la primera ocasio va ser pels de la Conca, aixo si en la primera ocasio clara dels locals en un mal rebuig de la defensa feian el 1-0. El partit seguia igual i despres d’un xut d’Arnau al pal en la següent jugada els locals feien el 2-0 aprofitant una pasada a l’esquena de la defensa.

Amb el 2-0 es va pasar a la segona part on els vermells van anar a buscar el partit deixan mes espais darrera , espais que van provocar un partit d’anadas i tornades en ambes porteries. Ja en el minut 35 els locals en una contra tancarien el marcador amb el 3-0.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *