DERROTA CONTUNDENT DE L’ALEVI BLAVISMEC

 

CRÒNICA DE L’EQUIP ALEVÍ ‘BLAVISMEC’

Hora i Data: 9:15h de 3/1/2017

Equips: EscolaValls Vs U.E.Montblanc

Camp: Municipal El Vilar

Jugadors Convocats:

Genís, Joan, Marc, Carles, Biel, Aleix B., Nil, Marcel, Edu, Leo, Elna i Arnau

Entrenador/s i Delegat:

Manel, Jose

 Descripció del partit:

 Aquest dissabte l’Aleví es desplaçava fins a Valls per tal de disputar la desena jornada de la temporada. El partit no va començar gaire bé per als nostres que al minut 5 ja havia encaixat el primer gol. Tot i així l’Aleví va fer un molt bon primer quart, fent un molt bon joc i fins i tot arribant amb perill a la porteria rival. Al segon quart va canviar totalment la tònica del partit i el Montblanc van encaixar cinc gols seguits arribant a la mitja part amb un 6 a 0 al marcador. A la represa els nostres es van tornar a ficar dins el partit i van tornar a crear ocasions de gol i a desplegar un bon futbol. En aquest tercer quart l’Aleví encaixa unaltre gol tot i merèixer més. A l’últim quart torna a pasar com al tercer quart, l’equip local ens tornen a fer quatre gols seguits. Al final un marcador final de 11 a 0 a favor dels Vallencs. Donem pas a les festes de Nadal i esperem tornar amb més força i amb la mateixa il·lusió com fins ara!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *