ELS VETERANS MOSTREN UNA BONA VERSIO PERO NO PODEN AMB EL LIDER EL PLA

ELS VETERANS MOSTREN UNA BONA VERSIO PERO NO PODEN AMB EL LIDER EL PLA

Sense desmerèixer la superioritat del Pla i amb un resultat final que no deix dubtes s’haurien d’analitzar amb quines circumstancies i com s’ha produït aquest marcador advers per als Montblanquins. El fet es que els nostres es presenten al camp del líder amb nomes 12 efectius cosa que encara no havia succeït aquesta temporada. Això i la lesió al minut 20 ja amb 2-0 al marcador d’en Tamudo fan replantejar la situació. El partit te moltes alternances en el joc i poc a poc es va igualant fins el punt de que Ramis primer amb un xut de fora l’àrea i poc després amb un penal per situar l’empat a dos ,quedant un quart d’hora encara per arribar al descans. Dona la sensació però que els locals s’han relaxat i han donat per mort un rival abans d’hora, que els esta tutejant . El matx es bonic i amb molt de nivell però no es poden cometre errades, sobretot defensives i això es el que passa ,dos gols mes deixen el 4-2 i el partit molt costa amunt al descans.

La consigna es ben clara , l’equip no esta per tirar coets i amb tota una segona part per davant no s’ha de especular mes e intentar no perdre la cara en cap moment al matx perquè els del Pla son líders ,no per casualitat ,sinó perquè realment tenen un bon equip que sap al que juga. Diego marca el seu primer gol amb la samarreta vermella als deu minuts de la represa i fica la por al cos als locals que estan sorpresos per la reacció dels de la conca.

Al minut 75 aproximadament es lesiona M.Angel que no pot seguir i surt Tamudo sense estar ni molt menys al 100 x 100. Ja son masses coses en contra i els nostres aguanten fins al minut 87, mereixent fins i tot l’empat. Però el futbol te aquestes coses , dues pèrdues de pilota en una zona complicada del terreny de joc , donen peu a dos gols mes dels tot injustos pel vist sobre el terreny de joc amb nomes 5 minuts deixant el marcador amb aquest 6-3 que deixa un malt regust de boca als jugadors Montblanquins. Ja que han tingut l’empat a tocar contra un equip imbatut fins al moment amb 11 jornades disputades.

Aquest precisament es el mèrit que te l’equip en aquesta jornada , i amb això ens hem de quedar, hi ha potencial suficient per poder competir contra qualsevol , però no es poden tindre tantes errades, si es vol fer .alguna cosa , en aquesta competida lliga de veterans.

Anirà be el descans de tres setmanes , ja que no es torna a jugar fins el diumenge 14 de gener a casa contra el Montroig. Mirar de recuperar lesionats i encarar la part final de la primera volta amb mes serenitat i regularitat.

 

VETERANS PLA……………… …………………………………6

VETERANS C.F MONTBLANC…………………………3

VAN JUGAR : OSCAR,JORDI, FARRAN,TAMUDO,BOIX,M.ANGEL.IGNASI,PAU,PIRI,DIEGO I RAMIS.

TAMBE: LLORT.

GOLS : RAMIS(2),DIEGO.

 

 

 

 

 

 

JORDI TORRELL. VETERANS C.F MONTBLANC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *